Binance Kimlik Doğrulaması Nasıl Yapılır? - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

27 Nisan 2022 Çarşamba

Binance Kimlik Doğrulaması Nasıl Yapılır?


Hesabımı nerede doğrulatabilirim?
Kimlik Doğrulamaya [Kullanıcı Merkezi] - [Kimlik] üzerinden veya doğrudan buradan ulaşabilirsiniz. Bu sayfada, Binance hesabınızdaki alım satım limitinizi belirleyen mevcut doğrulama seviyenizi kontrol edebilirsiniz. Limitinizi artırmak için lütfen ilgili Kimlik Doğrulama seviyesini tamamlayın.


Kimlik Doğrulaması nasıl tamamlanır? Adım adım rehber

1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Kullanıcı Merkezi] [Kimlik] bölümüne gidin.


2. [Doğrula] seçeneğine tıklayın.


3. Bu sayfada [Doğrulama][Ek Doğrulamalar] ve [Kurumsal Doğrulama] seviyelerinin yanı sıra ilgili yatırma ve çekme limitlerini de görebilirsiniz. Limitler, ülkelere göre farklılık gösterir. [İkamet Edilen Ülke/Bölge] seçeneğinin yanındaki tuşa tıklayarak ülkenizi değiştirebilirsiniz.


Sonrasında, hesabınızı doğrulamak için [Hemen Başla] seçeneğine tıklayın.


4. İkamet ettiğiniz ülkeyi seçin. İkamet ettiğiniz ülkenin kimlik belgelerinizdeki ülkeyle aynı olduğundan lütfen emin olun.


Bunun ardından, ülkeniz/bölgeniz için doğrulama gerekliliklerinin bir listesini göreceksiniz. [Devam] tuşuna tıklayın.


5. Kişisel bilgilerinizi girin ve sonrasında [Devam] tuşuna tıklayın.
Girilen tüm bilgilerin kimlik belgenizdeki bilgilerle aynı olduğundan lütfen emin olun. Onayladıktan sonra bu bilgileri değiştirmeniz mümkün olmayacaktır.



6. Ardından, kimlik belgelerinizin fotoğraflarını yüklemeniz gerekecektir. Lütfen belgelerinizin türünü ve düzenlendikleri ülkeyi seçin. Birçok kullanıcı pasaport, kimlik kartı veya sürücü belgesiyle doğrulamayı seçebilir. Lütfen ülkeniz için mevcut seçenekleri kontrol edin.


7. Belgenizin fotoğraflarını yüklemek için talimatları izleyin. Fotoğraflar, kimlik belgesinin tamamını net bir şekilde göstermelidir.
Örneğin bir kimlik kartı kullanıyorsanız, kimlik kartınızın ön ve arka yüzlerinin fotoğraflarını çekmeniz gerekir.


8. Belgenizin fotoğraflarını yüklendikten sonra, sistem doğrulama için sizden bir selfie isteyecektir. Bilgisayarınızdaki bir fotoğrafı yüklemek için [Dosya Yükle] seçeneğine tıklayın.


9. Daha sonra da sistem yüz doğrulamasını tamamlamanızı isteyecektir. Bilgisayarınızda yüz doğrulamasını tamamlamak için [Devam] seçeneğine tıklayın. Lütfen şapka ve gözlük takmayın, filtre kullanmayın ve yeterli ışık olduğundan emin olun.



Alternatif olarak, doğrulamayı Binance Uygulamasında tamamlamak için farenizi sağ alt köşedeki QR kodunun üstüne getirebilirsiniz. Yüz doğrulaması işlemini tamamlamak için Binance uygulamanızda QR kodunu tarayın.




10. İşlemi tamamladıktan sonra lütfen sabırla bekleyin. Binance, verilerinizi en kısa sürede inceleyecektir. Başvurunuz doğrulandıktan sonra size bir e-posta bildirimi göndereceğiz.
  • Temel bilgilerinizi girme ve fotoğraf doğrulama işlemini 15 dakika içinde lütfen tamamlayın. İşlem sırasında tarayıcınızı yenilemeyin.
  • Kimlik Doğrulama işlemini tamamlamayı, günde 10 defaya kadar deneyebilirsiniz. Başvurunuz 24 saat içinde 10 kez reddedildiyse tekrar denemek için lütfen 24 saat bekleyin.

Kaynak: Binance

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı