Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: Yükseliş Momentumu Devam Ederken BTC 42.550 Dolara Kadar Tavan - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

21 Nisan 2022 Perşembe

Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: Yükseliş Momentumu Devam Ederken BTC 42.550 Dolara Kadar Tavan


BTC , bugünün piyasa seansı sırasında yükseliş momentumu arttıkça bir kez daha yüksek işlem gördü. Bitcoin, on bir gün içinde en yüksek seviyesine yükseldi ve bu süreçte 42.500 dolarlık direnci kırdı. ETH de yükseldi ve on günün en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin
BTC , art arda dördüncü gün yükseldi ve dünyanın en büyük kripto para birimini bugün erken saatlerde önemli bir direnç seviyesini aştı.

Çarşamba günkü seansta 40.961.10$'lık bir dipten sonra, BTC /USD günün erken saatlerinde 42.709.75$'lık gün içi zirvesine çıktı.

Bu, Bitcoin'in 10 Nisan'dan bu yana ulaştığı en yüksek nokta. Ancak bu durumda fiyatlar 40.000 dolar seviyesine düştü.

BTC /USD – Günlük Grafik


Yazı yazarken, 10 günlük hareketli ortalamanın yukarıya doğru bakması ve bu da tipik olarak gelen bir fiyat artışını ifade etmesiyle, bu vesileyle momentum yükseliş eğiliminde görünüyor.


Böyle bir artış olursa, boğalar için hedef büyük olasılıkla 6 Nisan'dan beri ulaşılmayan 44.800 dolarlık tavan olacak.


Fiyat gücü de son zamanlarda 50,35 tavanını kırdı ve 55 seviyesini yeniden yakalamaya çalışıyor gibi görünüyor. Bu, ortaya çıkması durumunda fiyatı 44.800 dolara göndermek için yeterli olabilir.


Ethereum

ETH aynı zamanda art arda dördüncü en yüksek seviyesini kaydetti ve bugün fiyatlar da uzun vadeli bir direnç noktasını geçti.


Dün 3.150$'lık tavanın yanlış bir şekilde kırılmasının ardından, fiyatlar düşüş gününde 3.045.29$'a düştü.


Ancak Perşembe günü, ETH / USD'nin 3.166.33 $'a yükselmesiyle bu kırılmanın nihayet devam ettiğini gördü.


ETH / USD – Günlük Grafik


Bugünün zirvesi, 11 Nisan'dan bu yana işlem gören en yüksek ETH ve 14 günlük RSI'nın da 12 günlük kendi zirvesine yükselmesiyle geliyor.


Fiyat gücü şu anda 52.85 seviyesinde seyrediyor ve 55.15 tavanı, mevcut ETH boğaları için bir sonraki ilgi noktası açıkça görülüyor.


Dün söylediğimiz gibi, bu tavana ulaşılırsa, ETH'nin muhtemelen 3.300 dolar seviyesinin yakınında gezindiğini ve hatta bazılarının 3.500 dolar noktasını izlediğini göreceğiz.


Kripto piyasalarındaki bu son yükseliş hissinin arkasında ne var? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda bırakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı