Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: BTC Tekrar Düşerken Kripto Belirsizliği Devam Ediyor - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

29 Nisan 2022 Cuma

Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: BTC Tekrar Düşerken Kripto Belirsizliği Devam Ediyor


Perşembe günü kısa süreli bir rallinin ardından hem bitcoin hem de ethereum kırmızıya düştüğü için kripto fiyatları Cuma günü tahterevalli devam etti. Bitcoin seans sırasında bir kez daha 40.000 doların altındayken, ethereum son işlem büyüsünü 3.000 doların altına genişletti.


Bitcoin

Bitcoin (BTC) , dünkü seansta yeşilde kısa bir sürenin ardından Cuma günü bir kez daha 40.000 dolar seviyesinin altına düştü.


Perşembe günü 40.269.47$'lık bir zirvenin ardından BTC /USD bugün erken saatlerde 38.698.16$'lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.


Bu, BTC'nin muhtemelen tüccarların pozisyonları kapatmasının bir sonucu olarak yükseliş momentumunun azalmasıyla 40.500 dolarlık direncin üzerine çıkamamasından kaynaklanıyor.


BTC /USD – Günlük Grafik

Şimdi tekrar kırmızıya döndüğümüze göre, ilk düşünce, bazılarının potansiyel bir çıkış noktası olarak 37.570 $ 'ı hedeflemesi muhtemel olmakla birlikte, ne kadar süreceği olacaktır.


Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI da rotasını değiştirdi ve şu anda 43'ün altında marjinal bir tabanda seyrediyor.


Fiyat gücü bu noktanın ötesine geçmeye devam ederse, momentumdaki bu değişimin daha fazla ayıyı piyasaya yeniden girmeye ikna ettiğini görebiliriz.


Ethereum

Bununla birlikte, dünyanın ikinci en büyük kripto para birimi iki günlük kazancın ardından Cuma günü düştüğü için ayılar zaten ethereum'a (ETH) geri döndü.


Fiyatlar art arda üçüncü seansta 3.000 doların altında işlem görmeye devam ederken, bugün erken saatlerde ETH /USD 2.841,23 dolarda bir dip buldu.


Perşembe günü ETH 2,973,13 dolarla zirveye tırmandı, ancak bu kazançlar 2,950,00 dolarlık tavanın kırılmasının ardından devam edemedi.


ETH / USD – Günlük Grafik

Bunu yazarken, ethereum şu anda %1,08 düştü ve 2,872,80 dolardan işlem görüyor ve ayılar muhtemelen 2,780 doları hedefliyor.


Önümüzdeki birkaç seansta bu tabana ulaşılırsa, ETH'nin art arda ikinci hafta başladığı aynı seviyede haftayı bitirdiğini görebiliriz.


Genel olarak, kripto piyasaları oynak olmaya devam ediyor ve bazıları mevcut belirsizliği yaklaşmakta olan Fed faiz artırımı kararının sonucuna bağlıyor.


Bu hafta sonu bir noktada Ethereum rallisini 3.000 doların üzerinde görebilir miyiz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda bırakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı