Binance TR ve Binance Global arası Kripto Transfer Nasıl Yapılır? - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

27 Nisan 2022 Çarşamba

Binance TR ve Binance Global arası Kripto Transfer Nasıl Yapılır?


Binance Transfer özelliğini kullanarak Binace Global (binance.com) ve Binance TR (trbinance.com) borsaları arasında kripto para transferlerinizi daha hızlı bir şekilde, cüzdan adresi girmeden ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Binance transfer özelliğini kullanabilmek için hem Binance Global (binance.com) hem de Binance TR (trbinance.com) borsalarında kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamış olmanız gerekmektedir.
Binance transfer özelliği için ilk olarak Binance Global ve Binance TR hesaplarınızı birbirine bağlamanız gerekmektedir.
Lütfen Dikkat Ediniz:
İki hesabın birbirine bağlanabilmesi için aynı e-posta kullanma zorunluluğu YOKTUR.
İki hesabın birbirine bağlanabilmesi için, Binance TR hesabınızı "Binance.com hesabıyla oturum açın" seçeneği üzerinden oluşturma zorunluluğu YOKTUR.
Binance Transfer Kullanımı
Binance Global ve Binance TR hesaplarınızı daha önce birbirine bağladıysanız 5. Adımdan devam edebilirsiniz.
1. Adım: Binance Global (binance.com) hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Cüzdan” menüsünden (1), “Cüzdan Özeti” veya “Spot Cüzdanı” (2) sekmelerinden birini seçiniz.


2. Adım: Açılan cüzdan sayfasındaki sol dikey menüden “Binance TR” (1) butonuna tıklayın.


3. Adım: Açılan yeni pencereden “Binance TR’ye bağlan” butonuna basınız.


4. Adım: Henüz bir Binance TR hesabınız yok ise “Binance hesabınızla giriş yapın” butonuna (1) tıklayın. Zaten bir Binance TR hesabınız var ise “Binance TR hesabınıza giriş yapın” butonuna (2) tıklayın.
“Binance hesabınızla giriş yapın” butonuna (1) tıklarsanız, aynı e-posta adresi ile bir Binance TR hesabı açmış olursunuz. İki hesap birbirine bağlanır.
“Binance TR hesabınıza giriş yapın” butonuna (2) tıklarsanız, Binance TR hesabınıza giriş yaptıktan sonra Cüzdan > Bakiyeler > Binance Transfer sekmesinden Binance Global (binance.com) ve Binance TR (trbinance.com) hesaplarınızı birbirine bağlayabilirsiniz.


5. Adım: Giriş yapmış olduğunuz Binance TR hesabınızda “Cüzdan” menüsünden (1), “Bakiyeler” sekmesine (2) tıklayın.


6. Adım: Açılan sol dikey menüden “Binance Transfer” sekmesine tıklayın.




7. Adım: Açılan yeni pencerede Binance TR cüzdanınızdan, Binance Global cüzdanınıza transfer etmek istediğiniz coin’i seçiniz (1).
Transfer etmek istediğiniz tutarı giriniz (2).
“Onayla” butonuna tıklayınız.


8. Adım: “Kodu Al” butonuna (1) tıklayın ve e-posta adresinize gönderilen doğrulama kodunu (2) nolu alana girin. 2FA doğrulama kodunu (3) nolu alana girin. “Onayla” butonuna (4) tıklayın.


9. Adım: Tebrikler, transfer işleminiz başarı ile gerçekleşti. “İşlem Geçmişine Dön” sekmesinden yaptığınız transfer işlemini görüntüleyebilirsiniz.


Kaynak: Binance

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı