En İyi Analiz (Trade) Programı TradingView - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

17 Şubat 2022 Perşembe

En İyi Analiz (Trade) Programı TradingView

TradingView nedir?

Dünya çapında 30 milyondan fazla işlem yapan birey ve yatırımcı tarafından küresel piyasalardaki fırsatları tespit etmek için kullanılan bir grafik platformu ve sosyal ağdır.




TradingView ne yapar?

TradingView teknik göstergeleri kişiselleştirmenize, grafikler oluşturmanıza ve finansal varlıkları analiz etmenize olanak veren bir platformdur. Bu göstergeler her gün milyonlarca kişinin kullandığı şablonlar, çizgiler ve şekillerdir. TradingView tamamen tarayıcı tabanlıdır ve bir istemci indirmenize gerek yoktur. Bir mobil cihazda kullanmayı tercih ederseniz, iOS ve Android için uygulamayı da indirebilirsiniz.


TradingView 2011'de Westerville, Ohio'da kurulmuştur ve yalnızca 2020 yılı içinde oluşturulan sekiz milyon hesapla şu anda oldukça geniş bir kullanıcı tabanına sahiptir. Kullanıcılar ücretsiz olarak ya da ücretli bir abonelikle çeşitli hisse senetleri, mallar ve Bitcoin gibi kripto paralar için grafikler oluşturabilir ve bunları analiz edebilir. Stratejiler ve şablonlar oluşturduktan sonra bulgularınızı toplulukta yayınlayabilirsiniz. Bu sayede, diğer TradingView üyelerinden gelen geri bildirimlerle becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
TradingView ne kadar pahalıdır?
Daha önce de bahsettiğimiz gibi TradingView ücretsiz olarak herkesin kullanımına açıktır. Bunun dışında, eş zamanlı olarak görüntüleyebileceğiniz gösterge ve grafiklerin sayısını artıran özel üyelik seçenekleri de mevcuttur. Yeni kullanıcılar için bir grafik ve üç göstergeden oluşan ücretsiz hesap iyi bir başlangıç noktasıdır. Ücretsiz seçenekte reklamlar vardır, fakat sayıları rahatsız edecek kadar çok değildir. Abonelik paketlerinin farkları hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda görebilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı