Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram'ın Yakın Dönemde NFT'leri Platforma Getirmek Üzerinde Çalıştığını Söyledi - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

16 Mart 2022 Çarşamba

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram'ın Yakın Dönemde NFT'leri Platforma Getirmek Üzerinde Çalıştığını Söyledi

Aralık 2021'de Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, şirketin bana her şeyi sor (AMA) oturumu sırasında takas edilemez token (NFT) teknolojisini nasıl araştırdığını tartıştı. Üç ay sonra, Teksas'taki South by Southwest (SXSW) etkinliğinde Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram'ın NFT'leri “yakın vadede” tanıtmayı planladığını açıkladı.


Meta CEO'su NFT Özelliklerinin Instagram'a Geldiğini İpuçları Verdi


Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'in bu hafta SXSW'de yaptığı açıklamalara göre, NFT'ler yakında Instagram'a geliyor gibi görünüyor . Zuckerberg , etkinlikte Shark Tank'tan Daymond John ile konuştu ve Instagram kullanıcılarının da NFT'leri basabileceğini açıkladı.

Instagram'ın NFT dünyasına girmesiyle ilgili haberler , bir AMA sırasında şirketin CEO'su Adam Mosseri'den kaynaklandı . Ayrıca Financial Times (FT) haber yayını Ocak 2022'nin sonunda konuyla ilgili isimsiz kaynaklarla görüştü .

FT'nin raporu, hem Meta hem de Instagram'ın “kullanıcıların NFT alıp satması için bir pazaryeri başlatmak” hakkında konuştuğunu söyleyen isimsiz kaynaklardan alıntı yapıyor. Zuckerberg'in Shark Tank yardımcı yıldızıyla ilgili ayrıntıları, lansmanın çoğu kişinin düşündüğünden daha erken olabileceğini gösteriyor. Meta CEO'su çok fazla ayrıntı paylaşmazken, "Yakın vadede NFT'leri Instagram'a getirmek için çalışıyoruz" dedi. Zuckerberg şunları ekledi:


Bugün tam olarak ne olacağını açıklamaya hazır değilim, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde NFT'lerinizin bazılarını getirme yeteneği ve umarım zamanla bu ortamda bir şeyler basabiliriz.


Meta, Diem IP Satıyor, Firma Metaverse ile Büyümeyi İstiyor


Zuckerberg geçmişte blockchain teknolojisine ve kripto para birimlerine ilgi göstermiş ve iddiaya göre evcil keçisinin adı “Bitcoin”. Kısa bir süre önce, Meta'nın kripto para birimi projesi Diem satılmak üzere firma tarafından atıldı ve ardından Diem fikri mülkiyeti (IP) sonunda bu yıl Silvergate tarafından satın alındı .

Facebook ayrıca sosyal medya uygulamasının ana şirket adını Meta olarak değiştirdi. Yan kuruluşu Oculus'un ve diğer araçların yardımıyla şirket, metaverse adı verilen 3B sanal dünyalar ağını güçlendirmeyi amaçlıyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı