Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: BTC Paskalya Satışlarının Ardından 1 Ayın En Düşük Seviyesine Çıktı - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

18 Nisan 2022 Pazartesi

Bitcoin, Ethereum Teknik Analizi: BTC Paskalya Satışlarının Ardından 1 Ayın En Düşük Seviyesine Çıktı


Bir hafta sonu düşüş baskısının ardından, BTC’nin fiyatı bir ay içinde en düşük seviyesine düştü. ETH ayrıca fiyatlar bir kez daha 3.000 doların altına düştüğü için bir ayın en düşük seviyesine yaklaştı. Genel olarak, kripto para birimi piyasa değeri, yazı yazılırken yaklaşık %4 düştü.


Bitcoin

Piyasadaki son düşüş baskısının ardından kripto para birimi fiyatları düşmeye devam ederken, Bitcoin haftaya başlamak için bir ayın en düşük seviyesine geriledi.


Pazar günü geç saatlerde 40.570.73$'lık bir zirvenin ardından, BTC /USD Pazartesi günkü seansta 38.696.19$'a düştü.


Bugünkü düşüş, fiyatların 15 Mart'tan bu yana en düşük noktasına gerilediğini gördü ve bu, ayıların son 40.000 dolarlık destek seviyesini kırabilmesiyle geldi.


BTC /USD – Günlük Grafik

Daha önceki en düşük seviyeye ulaştığından beri, BTC o zamandan beri ralli yaptı ve boğalar daha önceki kayıpları geri almaya çalıştığı için şu anda 39.350 dolar civarında oturuyor.


Grafiğe bakıldığında, bugünün düşüşü 14 günlük RSI'yi aşırı satım bölgesinde olan 38'lik kendi tabanına itti.


Boğalar, fiyat gücündeki bu desteğin devam edeceğini umacaklar, aksi takdirde daha fazla düşüş görebiliriz, bazı ayılar BTC'yi 35.000 dolara yaklaştırmak istiyor.


Ethereum

BTC'ye ek olarak , dünyanın en büyük ikinci kriptosu da Pazartesi günkü seansta son düşüşlerle daha düşük işlem görüyordu.


ETH /USD üst üste ikinci gün düştü ve bu haftanın hareketine başlamak için gün içi en düşük 2.893.91$'a düştü.


Pazartesi günkü düşüş, ETH'nin üç haftadan biraz fazla bir süre içinde en düşük noktasına ulaştığını ve bu süreçte fiyatı 2.950 dolarlık desteğin marjinal bir şekilde altına aldığını gördü.


ETH / USD – Günlük Grafik

BTC'ye benzer şekilde , boğalar da bu tabanı korumak için savaşırken, ayılar muhtemelen bir miktar kar elde ettiğinden, önceki kayıplar biraz azaldı.

Yazı yazarken, 14 günlük RSI kendi tabanının altına düşmesine rağmen fiyatlar artık desteğe daha yakın işlem görüyor.

Fiyat gücü şu anda Mart başından bu yana en düşük seviye olan 41'de seyrediyor ve bu mevcut zayıflığı satın almak isteyen boğalar için olumlu olabilir.

ETH hafta ilerledikçe daha da düşecek mi yoksa aşağı yönlü baskının üstesinden gelmek için mi toplanacak ? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı