Ripple CEO'su: XRP Üzerinden SEC Davası 'Aşırı İyi Gitti' - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

17 Nisan 2022 Pazar

Ripple CEO'su: XRP Üzerinden SEC Davası 'Aşırı İyi Gitti'


Ripple Labs CEO'su, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) kendisine ve şirketine XRP üzerinden açtığı davanın “son derece iyi gittiğini” söyledi. “Bu dava sadece Ripple için değil, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm kripto endüstrisi için önemli” dedi.


Ripple CEO'su XRP Üzerinden SEC Davası Hakkında Yorumları

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, Perşembe günü Paris Blockchain Haftası Zirvesi'nde ocak başı sohbeti sırasında XRP satışıyla ilgili SEC davasını tartıştı .


ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu , Aralık 2020'de Ripple, Garlinghouse ve kurucu ortak Chris Larsen'e, menkul kıymetler gözlemcisinin kayıt dışı bir menkul kıymet teklifi olduğunu söylediği XRP satışı nedeniyle dava açtı . Ripple, XRP'nin bir menkul kıymet olmadığı konusunda ısrar ederek SEC'in bulgularına itiraz etti .


Garlinghouse paylaştı:


Dava son derece iyi gitti ve yaklaşık 15 ay önce başladığında umduğumdan çok daha iyi geçti.


Ancak, “adalet çarklarının yavaş hareket ettiğini” kaydetti. Geçen yıl Kasım ayında Garlinghouse , davanın bu yıl sonuçlanmasını beklediğini söyledi . “Yavaş ilerleyen bir yargı sürecine rağmen oldukça iyi bir ilerleme görüyoruz” dedi.


Bu haftanın başlarında bir yargıç, SEC'in, menkul kıymetler düzenleyicisinin XRP ve ether ( ETH ) dahil olmak üzere diğer kripto tokenleri ile nasıl ilgilendiğine ilişkin çıkar çatışmalarını gösterdiği iddia edilen e-postaların içeriğini düzenleyemediğine karar verdi.


Garlinghouse, devam eden davaya rağmen Ripple'ın büyüdüğünü belirtti. Perşembe günü “Rekor büyüme yaşıyoruz” dedi. Ocak ayında, Ripple'ın değerinin 15 milyar dolara yükseldiğini ve XRP davasına rağmen şirketinin finansal durumunun şimdiye kadarki en güçlü olduğunu vurguladı.


Garlinghouse, ocak başı sohbetinde ayrıca, Ripple'ın SEC aleyhindeki davayı kaybetmesi durumunda, kripto para birimi borsalarında işlem gören çoğu tokenin benzer şekilde menkul kıymet olarak kabul edileceğini ve düzenleyiciye kaydolması gerekeceğini açıkladı. "Bu maliyet, bu sürtüşme," diye haykırdı yönetici, vurgulayarak:


XRP'yi Ripple'ın menkul kıymeti olarak belirlerseniz, XRP'ye sahip olan herkesi tanımak zorundayız… Bu bir SEC gerekliliğidir. Tüm hissedarlarınızı tanımak zorundasınız. Bu mümkün değil.


Yönetici, SEC'in XRP'yi bir menkul kıymet olarak başarılı bir şekilde sınıflandırması durumunda tehlikede olan çok şey olduğuna dikkat çekerek, "Bu dava sadece Ripple için değil, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm kripto endüstrisi için önemli" dedi . “Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kripto için gerçekten olumsuz olurdu.”


Ripple'ın SEC aleyhindeki davayı kazanacağını ve XRP'nin ABD'de bir menkul kıymet olarak kabul edilmeyeceğini düşünüyor musunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı