Binance Labs, STEPN'e Stratejik Yatırım Yapıyor - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

6 Nisan 2022 Çarşamba

Binance Labs, STEPN'e Stratejik Yatırım Yapıyor

Ana Paket Servis:

  • Binance Labs, FindSatoshi Lab tarafından STEPN'e yapılan yatırımı duyurdu.

  • STEPN, kullanıcıların attıkları her adım için kazanabilecekleri bir web3 taşı ve kazan uygulamasıdır. Eşsiz Game-Fi ve Social-Fi öğeleriyle STEPN, son birkaç ayda 100 kat büyüme kaydetti.  

  • STEPN, geliri uygulamasını geliştirmeye ve topluluğu daha da büyütmeye yardımcı olmak için kullanacak.

Binance'in risk sermayesi ve inovasyon kuluçka kolu olan Binance Labs , kullanıcıların attıkları her adım için kazanabilecekleri bir web3 yaşam tarzı uygulaması olan STEPN'e yaptığı yatırımı duyurmaktan mutluluk duyar. NFT Sneakers ile donatılmış kullanıcılar, jeton kazanmak için açık havada hareket edebilir. Kullanıcıları açık havada hareket etmek ve ödüllendirilmek için meşgul ve motive eden benzersiz Game-Fi ve Social-Fi öğelerine sahiptir. STEPN, yerleşik bir cüzdana, takasa, pazaryerine ve kullanıcıların kolayca dahil edilmesi için uygulama içi birçok özelliğe sahiptir . STEPN, fonları uygulamalarını geliştirmek ve topluluğu büyütmek için kullanacak.

STEPN'in misyonu, milyonları daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmek, onları web3'e bağlamak ve karbon nötrlüğüne olumlu katkıda bulunmaktır. 

Başlamak için kullanıcılar uygulamayı indirir ve fitness seviyelerine göre NFT Sneakers satın alır. Daha sonra yürüyerek, koşarak veya açık havada koşarak oyun jetonları kazanabilirler, bu da uygulama içi oyunlarda kullanılabilir veya kâr için nakde çevrilebilir. Spor ayakkabı seviyelendirme, ayakkabı basma, gizemli kutular, NFT özelleştirme ve sosyal etkileşimler gibi uygulama içi oyunlaştırma özellikleri vardır . Kullanıcıların, en iyi sonucu elde etmek için uygulama içi varlıklarını çeşitli modlarda strateji oluşturması gerekir. 

STEPN'in çift jetonlu bir sistemi vardır: bir oyun jetonu - Green Satoshi Token (GST) ve bir yönetişim jetonu - Green Metaverse Token (GMT). Kullanıcılar, uygulama içi özelliklere erişmek için GMT'yi yakar ve şeffaflık ve değişmezliği sağlamak için STEPN'in Blockchain üzerinde Karbon Kaldırma Kredisi satın almak için Hazine kar havuzunu ne kadar bağışlayacağına karar vermek gibi yönetime katılmak için GMT'yi paylaştırır. 

Binance Labs Başkanı Bill Qian,'Taşı-Kazan' Web 3 trendinde yer aldığından, STEPN kullanıcıların hızlı büyümesine katkıda bulunuyor. Egzersizin oyunlaştırılmasının sektöre daha fazla insanı getirebileceğine ve kripto ve blok zinciri teknolojisinin toplu olarak benimsenmesini hızlandıracağına inanıyoruz.”

STEPN'in Kurucu Ortağı Jerry Huang, " Topluluğumuz büyümemizin temel dayanağıdır ve onların ödüllendirildiğini görmek en büyük motivasyonumuzdur. Şu anda, yeni bir oyuncu 10 dakika bile yürüyerek/koşarak iyi getiriler elde edebilir ve bilgili bir oyuncu her gün sadece harika jeton getirileri değil, diğer NFT ödülleri de kazanabilir!

STEPN Kurucu Ortağı Yawn Rong,Son birkaç ayda 100 kat büyümemize rağmen, bu yolculuğumuzun sadece başlangıcı. Çok sayıda heyecan verici projeyle birlikte Çok Zincirli, Marka ortaklığı ve GMT kullanım durumları gibi birçok heyecan verici şey yol haritamızda yer alıyor. Uzayı izle!”

Diğer yatırımcılar arasında Sequoia Capital, Alameda Research, Folius Ventures, Solana Ventures, 6th Man Ventures, Sfermion ve diğerleri yer alıyor.


Kaynak: Binance


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı