Tony Hawk'ın En Son NFT'leri İmzalı Fiziksel Kaykaylarla Gelecek - Bitcoin Teknik Analiz , Bitcoin Kazan, Ethereum, Metaverse, NFT, Forex

SON YAZILAR

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Post Top Ad

Reklam Alanı

17 Nisan 2022 Pazar

Tony Hawk'ın En Son NFT'leri İmzalı Fiziksel Kaykaylarla Gelecek


Geçen Aralık ayında, ünlü profesyonel kaykaycı Tony Hawk, NFT pazaryeri Autograph aracılığıyla “Last Trick” takas edilemez jeton (NFT) koleksiyonunu yayınladı. Önümüzdeki hafta Hawk, son numaraları sırasında kullandığı kaykayları açık artırmaya çıkaracak ve NFT'lerin her biri Hawk tarafından imzalanmış fiziksel kaykaylarla birlikte gelecek.


Tony Hawk, İmza Yoluyla Başka Bir NFT Koleksiyonunu Bırakacak


Tony Hawk, Aralık ayında çıkardığı “Last Trick” NFT koleksiyonunda kullandığı kaykaylara bağlı başka bir NFT koleksiyonu çıkarmayı planlıyor . "Son Trick" dijital koleksiyon derlemesi, yedi kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady tarafından başlatılan bir platform olan Autograph NFT pazarında satıldı.


Hawk , Cumartesi günü son hünerli kaykayların en son NFT satışını duyurdu ve Garry DeBoer adlı bir kişinin Frontside Cab panosunu kazanmak için rastgele seçildiğini açıkladı.


İmza Cumartesi günü de etkinlik hakkında tweet attı ve şunları söyledi: "İmza koleksiyoncusu Garry DeBoer'ı tebrik ederim. Tony Hawk tarihinin bir parçası artık sonsuza kadar elinizin altında. Tony'nin beş imza hamlesini emekliye ayırmak için kullandığı kalan tahtalar, gelecek hafta Salı gününden itibaren açık artırmaya çıkarılacak."


Hawk, NFT koleksiyonunun parçası olan kaykaylardan birine imza attı.


En son Autograph tabanlı Tony Hawk NFT koleksiyonunda ortaya çıkan beş kaykay var ve ilki (Frontside Cab board) Pazartesi günü DeBoer'a bırakılacak.


İmzalı Finger Flip kaykay Salı günü saat 12'de (ET) açık artırmaya çıkarılacak ve imzalı Gymnast Plant kaykay aynı gün açık artırmaya çıkarılacak. Bu iki NFT'ye ek olarak, imzalı Magic Dance kaykay ve imzalı Varial 540 kaykay da Salı günü satılacak.


Açık artırmanın yönetimi, Autograph'ın şartlarına göre Draftkings Marketplace tarafından yönetilecek. Şartlar ayrıca Tony Hawk kaykay NFT müzayedeleri tamamlandıktan sonra, İmzanın fiziksel kaykayları USPS, Fedex veya UPS aracılığıyla göndermek zorunda kalacağını da belirtiyor.


Hawk'ın NFT'leri, Wayne Gretsky, Derek Jeter, Tom Brady ve Simone Biles gibi diğer popüler sporcular arasında İmza platformunda popülerdir. İmzadaki en iyi Tony Hawk NFT koleksiyoncusu , 188.640 puanla “@laukialovforeve” adlı bir kullanıcıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Reklam Alanı